Zelenina

Datum: 19.02.2012

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Podrobně

Pór lze s úspěchem pěstovat na všech hlubokých půdách zásobených živinami a humusem. Nejlépe mu vyhovuje neutrální půdní reakce. Není náročný na polohu, zařazuje se obvykle do druhé tratě.
Při pěstování ze sadby vysazujeme sazenice síly stébla do rýh hlubokých alespoň 10 cm, vzdálených 30 - 40 cm. Přímý výsev je možný od počátku dubna do řádků 50 cm vzdálených. Pór lze zasít už nyní, docílíte tím silnějších zasenic. Jakmile budou přibliže 10cm dlouhé zakratte je na poloviny. Ano pór je dlouze bílý, říká se tomu etiolizace (v průběhu pěstování přihrnujte zeminou aby bílá část byla co nejdelší.
děkuji za dozaz

Datum: 22.02.2012

Vložil: Jarda

Titulek: Re: Re: Re: Re: Podrobně

Dobré odpoledne a díky za rady,tož můžeme pokračovat,alespn doufám.Během předpěstovávání zeleniny zavlažujeme odstátou vodou nebo také přihnojovat,když mám koupený výsevný substrát A.Mám dostatek slepičinců.Když je nechám zkvasit ve vodě kterou zeleninu s nimi mohu potom na záhonech zalévat a jak často?Nechci ničím jiným hnojit.Ted mám kravským hnojem dostatečně prohnojeno.Zatím díky a jestli mohu,tak bych Vás ještě potřeboval.Zelenině zdar!Ja

Datum: 24.02.2012

Vložil: Admin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Podrobně

Též vás zdravím. Samozřejmě nejlépe odstátou vodou s minimálním obsahem chloru. Přihnojovat můžete lignohumátem, kristalon start a různá jiná hnojiva s vyšším obsahem dusíku. Slepičince jsou také vhodné, ale dle mého názoru bych je používal až bude sadba na záhoně čili vitálnější. Samozřejmě pokud mě potřebujete velice mě to těší a těším se na další dotazy.

Datum: 26.12.2011

Vložil: Vlasta

Titulek: Poděkování

Děkuji za vaše stránky, našel jsem v nich spoustu dobrých rad.
V Novém roce přeji hodně úspěchů jak v práci tak i v životě.

Datum: 03.01.2012

Vložil: Admin

Titulek: Re: Poděkování

Já vám velice také děkuji, že se vám stránky líbí. pokud zde něco chybí (čehož jsem si vědom) klidně pište a ptejte se. Samozřejmě děkuji vám a dalším návštěvníkům a hodně štěstí v novém roce

Datum: 21.09.2011

Vložil: babulka2

Titulek: černá mrkev

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla proč se mrkev dělí na dvě části,vypadá to jakoby znovu pod koncem kořene opět vyrůstala další, je to téměř přeštípnuté a také je mrkev provrtaná a černá. Při delším skladování tato mrkev téměř zčerná a je na vyhození. Poraďte prosím co udělat, kde je chyba.Děkuji a zdravím.

Datum: 05.08.2011

Vložil: Lucka

Titulek: Plánování zahrad

https://exterier.hyperbydleni.cz/planovani-zahrad/ dobré počtení,jak a co...

Datum: 05.08.2011

Vložil: Admin

Titulek: Re: Plánování zahrad

Děkuji za odkaz

Datum: 31.07.2011

Vložil: martin

Titulek: diky za odpověd

je to kulaty o trochu větši než mšica listy sou v pohodě podle listu se da řict že bude dobra ale kořen je mali a tochu jakobi okosaane ale ne prolezle chodbama lepši bi bylo to asi nafotit a nekam poslat co vi na to?

Datum: 31.07.2011

Vložil: Admin

Titulek: Re: diky za odpověd

Prosim o zaslaní fotografie na AlesLesak@seznam.cz děkuji

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Přidat nový příspěvek